IMEurope helpt betalingsrisico’s te beperken

Met een team van door de wol geverfde internationale incasso-specialisten en juristen behoort IMEurope met haar 30 jaar ervaring tot de top van incassobureaus in Europa. Onze uitgebreide klantenkring strekt zich uit van eenmanszaken tot internationale ondernemingen met vestigingen in Europa tot ver daarbuiten.

Onze internationale incasso klanten kiezen voor IMEurope omdat:

  • Wij de hoogste incassoscores in de branche behalen.
  • Onze moderne ICT omgeving direct toegang heeft tot up to date kredietinformatie. Wij bepalen met realtime informatie de juiste koers in het incassotraject.
  • Wij effectieve en professionele service bieden aan debiteuren in vier talen via ons online Debiteuren Service Center. Dit leidt tot een hoger incasso-resultaat.
  • Wij een gratis online Klanten Service Center bieden aan onze klanten. U kunt daardoor alle stappen op dossier-niveau volgen. Op portefeuille niveau kunt u tevens rapportages opvragen en meer …
  • Onze tarieven een uitstekende verhouding bieden tot hetgeen wij voor u presteren.

Over incasso

Bij openstaande facturen is snel actie vereist. Anders loopt u het risico op afboeking. Hoe langer u wacht, hoe lastiger het namelijk wordt om tot incasso te komen. Het is dan ook aan te raden om uw vordering zonder uitstel uit handen te geven. IMEurope geeft direct na indiening opvolging aan uw incasso opdracht. Van buitengerechtelijke incasso tot aan een gerechtelijke procedure. Mochten wij niet tot incasso komen, dan zijn wij ervan overtuigd dat er geen enkele kans op incasso is geweest. Ook niet als een ander incassobureau was ingeschakeld. Andersom hebben wij hier wel degelijk geloof in. Meer dan eens hebben wij vorderingen kunnen incasseren die bij onze concurrentie tevergeefs eerder in behandeling zijn geweest.

Door onze effectieve werkwijze zijn wij in staat incasso opdrachten vanaf 10,00 Euro lucratief voor u te behandelen.

Incasso opdracht indienen

U kunt op drie manieren een incasso opdracht indienen. Door gebruik te maken van mail, post of van ons online Klanten Service Center. Uw gebruikersnaam en wachtwoord ontvangt u direct na ondertekening van de incasso overeenkomst. Dit is noodzakelijk omdat wij er zeker van willen zijn dat wij samenwerken met bona fide ondernemingen. Hierna nemen wij uw vordering(en) direct in behandeling. Wij verzoeken u dan ook hierover contact met ons op te nemen.

Goed zaken doen begint bij IMEurope met een goede relatie.

Dus leren wij u graag kennen.
Daarom bent van harte uitgenodigd bij ons op kantoor. Laat u liever iemand langskomen? Onze accountmanagers komen met plezier naar u toe.